banner565

banner472

banner458

banner457

vMind, “Bulut Çözümleri ve “Yönetilen Hizmetler” ile şirketlere rekabet avantajı kazandırıyor

vMind sunduğu “Bulut Çözümleri” ve “Yönetilen Hizmetler” ile şirketlerin, BT altyapılarını güçlendirmesini, verimliliklerini artırmasını ve rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor. vMind Genel Müdürü Volkan Duman, yönetilen hizmetler çözümlerinin arasında, ağ yönetimi, sunucu ve depolama çözümleri, veri yedekleme ve felaket kurtarma, güvenlik hizmetleri, bulut bilişim çözümleri ve siber güvenlik gibi birçok hizmetin yer aldığını belirtiyor.

HABER 01.07.2023, 00:01 24.07.2023, 10:15
19812
vMind, “Bulut Çözümleri ve “Yönetilen Hizmetler” ile şirketlere rekabet avantajı kazandırıyor

VMind, 2013’ten bu yana faaliyet gösterdiği ülkelerde kültüre ve çevreye duyduğu saygı ve liderlik vizyonuyla, dünyanın önde gelen kuruluşlarının tercih ettiği BT iş ortağı olarak öne çıkıyor. Sektörün gelişiminde öncü olma vizyonuyla, kendi bulut markası ‘portvMind’ ve profesyonel yönetilen hizmetleri sayesinde rakiplerinden ayrışıyor.

vMind, Türkiye’nin “Bulut” lideri!
vMind; üst düzeydeki özelleştirilmiş bulut hizmetlerini portvMind markası ile; KOBİ’lere özel uygun maliyetli, kolay erişilebilir bulut platformu seçeneğini ise portvMind Express markası ile sunuyor. Ayrıca, vMindJV iştiraki ile ülkemizi de içine alan büyük bir coğrafyada tüm bu hizmetlerini kesintisiz bir biçimde sağlayabiliyor. vMind, finans, sağlık, teknoloji, üretim, savunma sanayi, perakende ve e-ticaret gibi birçok sektöre hizmet veriyor.
Şeffaf müşteri ilişkileri yönetimi, güçlü iş ekosistemi, yenilikçi yaklaşımı ve bünyesinde çalışan uluslararası tecrübeye sahip güçlü teknik ekibi sayesinde, dijitalleşme yolculuğundaki şirketlerin bilişim teknolojileri (BT) iş yüklerinin %90’ınını başka kimseye ihtiyaç duymadan karşılayabiliyor.  Ayrıca son 4 yıldır portvMind bulut markası ile Bilişim 500 araştırmalarına göre Bulut Bilişim Lideri olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Çok geniş bir yelpazede global standartlarda yüksek kaliteli hizmetler ve çözümler sunduklarını belirten vMind Genel Müdürü Volkan Duman, “Ağ yönetimi, sunucu yönetimi, veri tabanı yönetimi, bulut hizmetleri gibi BT altyapısıyla ilgili konuların yanında uzak ofis çalışma platformları, danışmanlık, güvenlik, veri yedekleme, felaket kurtarma, performans izleme ve optimizasyon gibi kritik alanlarda çözümler sunarak müşterilerimizin iş sürekliliğini ve verimliliğini artırıyoruz” diyor.
Volkan Duman, bulut hizmetlerinin markası portvMind’ın üzerinde son dönemde, özellikle büyük veri, performanslı çözümler, siber güvenlik, kimlik ve erişim kontrolü, kısaca ‘Güvenli ve Esnek Bulut Platformu’ olmaya devam etmek adına ciddi yatırımlar ve sürekli modernizasyonlar yaptıklarını anlatıyor.

BT alanında uçtan uca çözümler
YTÜ Yıldız Teknopark bünyesinde geliştirdikleri mühendislik çözümleriyle, yönetilen hizmetleri de kapsar şekilde uçtan uca çözüm sağlamaya devam ettiklerini ifade eden Duman, “vMind’in yönetilen hizmetler çözümleri, müşterilerimizin BT altyapılarını ve sistemlerini etkin bir şekilde yönetmelerini sağlamak için tasarlanmıştır. Bunlar arasında ağ yönetimi, sunucu ve depolama çözümleri, veri yedekleme ve felaket kurtarma, güvenlik hizmetleri, bulut bilişim çözümleri ve siber güvenlik gibi birçok alan yer almaktadır” diye konuşuyor.

İş sürekliliği, verimlilik ve güvenlik alanlarında şirketlere destek
Ulusal, uluslararası, KOBİ veya çeşitli ölçekteki şirketlerin ve kamu kurumlarının da içinde bulunduğu 22 farklı sektöre ait güçlü referanslara sahip olduklarını kaydeden Duman, amaçlarının müşterilerine iş sürekliliği, verimlilik ve güvenlik gibi kritik alanlarda destek olmak olduğunun altını çiziyor. vMind olarak, sektör lideri uzmanları, ileri teknolojiler ve en iyi uygulamalarla müşterilerinin iş ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaya odaklandıklarını ifade eden Duman, müşterilerine güvenilir, esnek ve ölçeklenebilir bir BT altyapısı sağlamak için sürekli olarak yeni teknolojileri ve gelişmeleri takip ettiklerini söylüyor.
Volkan Duman, “vMind olarak sunduğumuz ‘Bulut Çözümleri ve Yönetilen Hizmetler, şirketlerin BT altyapılarını güçlendiriyor, verimliliklerini artırıyor ve rekabet avantajı elde etmelerini sağlıyor” diyor.

“Sürekli izleme ve performans optimizasyonu sağlıyoruz”
Volkan Duman, vMind olarak proaktif yaklaşımlarıyla müşterilerini sürekli olarak desteklediklerinin de altını çiziyor: “Sorunları önceden tespit edebilmek ve potansiyel kesintileri önleyebilmek için sürekli izleme ve performans optimizasyonu sağlıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz iş sürekliliğini korurken, operasyonel verimliliklerini artırabiliyor ve müşteri memnuniyetini sağlamada öne geçebiliyorlar. Müşterilerimizin verilerini ve sistemlerini korumak için en son güvenlik teknolojilerini kullanıyoruz ve uyumluluk gereksinimlerini karşılıyoruz. Bu da müşterilerimizin endişe duymadan işlerini sürdürmelerini sağlayarak, itibarlarını ve müşteri güvenini korumalarına yardımcı oluyor.”

“Şirketlere ve iş süreçlerine göre özelleştirilmiş hizmetler”
Volkan Duman, vMind’in tercih edilme nedenlerinden birinin esneklik ve özelleştirilebilirlik olduğunu kaydediyor: “Her işletmenin benzersiz gereksinimleri ve hedefleri vardır, bu yüzden çözümlerimizi müşterilerimize özel olarak tasarlıyoruz. Sektörlerine ve iş yapış şekillerine özgü ihtiyaçları anlıyor ve çözümlerimizi buna göre uyarlıyoruz. Bu da müşterilerimize, işlerini daha iyi yönetme ve büyüme fırsatlarını değerlendirme konusunda rekabet avantajı sağlıyor.”

Müşteri ve ihtiyaç odaklı yaklaşım
vMind olarak müşteri odaklı yaklaşımlarıyla öne çıktıklarını söyleyen Duman, bunu, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlama, sürekli iletişim halinde olma ve sorunları hızlı bir şekilde çözmek için aktif bir şekilde çalışarak yaptıklarının altını çiziyor: “vMind olarak, temel hedefimiz; müşteri memnuniyeti. Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlamak ve onlara en son teknolojileri ve yenilikçi çözümleri sunmak zorundayız. Sürekli olarak sektör trendlerini takip ediyor, gelişmeleri analiz ediyor ve müşterilerimize bu gelişmelerden faydalanmaları için rehberlik ediyoruz.”
Volkan Duman, “Ayrıca dijital dönüşüm konusunda müşterilerimizi desteklemek ve geleceğe hazır olmalarını sağlamak da büyük önem taşıyor. Günümüzde dijital teknolojiler hızla evrim geçiriyor ve müşterilerimizin iş modellerini ve süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olmak için ileriye yönelik çözümler sunuyoruz. Bu, veri analitiği, yapay zekâ ve makine öğrenimi, edge computing, IoT, genişletilmiş gerçeklik (AR), sanal gerçeklik (VR), bulut bilişim ve diğer ileri teknolojilerin entegrasyonunu içeriyor. Müşterilerimizin rekabetçi kalabilmeleri ve gelecekteki zorluklarla başa çıkabilmeleri için bu alanlarda liderlik etmeye devam edeceğiz” diye konuşuyor.
Büyüme stratejileri kapsamında organik ve inorganik büyümeyi hedeflediklerini açıklayan Duman, sözlerini şöyle tamamlıyor: “Mevcut müşterilerimizle daha sağlam ilişkiler kurarak, yeni çözümler sunarak pazar liderliğimizi koruyacak aynı zamanda sektördeki önemli oyuncularla stratejik ortaklıklar kurarak inorganik büyümeyi de sağlayacağız. BT alanında çevresel etkimizi azaltmak, yeşil teknolojilere yatırım yapmak ve sosyal projelere destek olmak için çaba sarf ediyoruz. Amacımız, işimizi sürdürülebilir bir şekilde büyüterek hem çevreye hem de topluma değer katmaktır.”

Yorumlar (0)