banner565

banner472

banner458

banner457

“YCP Bilgi Teknolojileri’nden ‘Siber Güvenlik’ hizmeti alarak zaman ve paradan tasarruf edin”

YCP Bilgi Teknolojileri CEO’su Yüce Pişkinsüt, “CSaaS servisinin kendi geliştirdiğimiz modeli ile siber güvenlik alanında hizmet vermeye başladık. Müşterilerimizin güvenliklerinin yanı sıra zaman ve paradan da tasarruf etmelerini sağlıyoruz. Güvenlik risklerini minimuma indiren, 7/24, 365 gün daimi koordineli çalışan bir model geliştirdik” diye konuştu.

HABER 01.08.2022, 00:01 22.08.2022, 00:43
21497
“YCP Bilgi Teknolojileri’nden ‘Siber Güvenlik’ hizmeti alarak zaman ve paradan tasarruf edin”

Farklı uzmanlık alanlarında iş yapan kişilerin biraraya gelmesiyle 2014 yılında kurulan YCP Bilgi Teknolojileri, Sanayi Bakanlığı onaylı Ar-Ge Merkezi’nde, en son teknolojik gelişmelere uygun yazılım, güvenlik, donanım hizmeti ve çözümleri sunuyor. İngiltere, Montenegro ve Makedonya’da kurulan şirketleriyle YCP Bilgi Teknolojileri, Türkiye’de yarattığı katmadeğeri Avrupa’da da yaygınlaştırmış bulunuyor.
Yazılım alanında 75 kişilik kadrosu ile başta sigorta ve bankacılık sektörüne yazılım üreten ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirket, aynı zamanda Ar-Ge Merkezi’nde hem özel sektör ile hem de TÜBİTAK destekli projeler geliştiriyor. Sektörde edindiği deneyim ve şirketin kendi bünyesindeki ihtiyaçlarından yola çıkarak kurduğu akademi ile de sektörde eğitim konusunda da hizmet veriyor.
YCP Bilgi Teknolojileri CEO’su Yüce Pişkinsüt, “Yakın zamanda ise CSaaS servisinin kendi geliştirdiğimiz  modeli ile siber güvenlik alanında da hizmet vermeye başladık. Amacımız ve önceliğimiz, sadece bugünün ihtiyaçlarını karşılamak değil, uzun vadeli danışmanlığımızı yaparak müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek” dedi.
Geliştirdikleri modelin güvenlik risklerini minimuma indiren, 7/24, 365 gün daimi koordineli çalışan bir model olduğunu belirten Pişkinsüt, bu hizmet modeli ile müşterilerinin güvenliklerinin yanı sıra zaman ve paradan da tasarruf etmelerini sağladıklarını kaydetti.
Pişkinsüt, ayrıca şunları ekledi: “Ekonomik zorlukların ortaya çıkması ile birlikte kurumlar, siber güvenlik yatırımlarını gerçekleştirmekte zorlandıkları gibi güvenliğin sağlanması noktasında da ciddi bir ihtiyaç hissettiklerini görmekteyiz. Özellikle, ürettiğimiz ‘Sürdürülebilir Siber Güvenlik Danışmanlığı modeli ile birlikte, satın almayı kolaylaştıracak ölçüde maliyetlerde ciddi bir düşüş sağladık.”
Bu düşüş ile birlikte kurumların, hangi hizmetin veya ürünün alınması gerektiğinin ve önceliğinin ölçümlenmesini sağladıklarının altını çizen Pişkinsüt, bu sayede birçok ürün ve hizmetin tüm işletmelerin ulaşabildiği bir noktaya evrildiğini ifade etti.
Bir diğer önceliklerinin siber güvenlik ekosisteminin sürdürülebilir olmasını sağlayabilmek olduğunu vurgulayan Pişkinsüt, “Sürdürülebilir hizmet sisteminin işletmelere sağladığı en büyük avantajlardan biri uzun vadeli planlama ve tek merkezden yönetimin kolaylaşmasıdır” diye konuştu.
Yüce Pişkinsüt, tek merkezden yönetim konusuna şöyle açıklık getirdi: “Bizlerden hizmet alan kurumlarımız, sağlamış olduğumuz altyapıdan ötürü, belli bir ürün / hizmete zorunlu kılınmadan, hesaplanabilir, ölçülebilir ve aylık düzenli raporlamalar ile hem bu işin takibinden sorumlu çalışanlarına olan bağımlılıktan hem de hizmet aldıkları firmaya olan bağımlılıktan kurtularak, tek ara yüzden her adımı, raporu kontrol edebilir kolaylığa kavuşmuş olacaklar. Uzun vadeli planlama noktasında kurum, danışmanlık sürecini faz veya bölümlere ayrıştırarak yatırımını planlı gerçekleştirebilme avantajına sahip olacak.”
YCP Bilgi Teknolojileri’nin en büyük avantajlarından birinin grup şirketleri ile birlikte yatay büyümeye elverişli, sağlam bir zemine sahip olduğunu aktaran Pişkinsüt, “YCP Bilgi Teknolojileri, bilişim, siber güvenlik, Ar-Ge, IoT, yatırım gibi dinamizmi birbirinden farklı birçok sektöre hitap eden grup şirket yapısına sahiptir. Bu yapının teknik altyapı anlamında, üretilen her hizmet ve ürüne doğrudan olumlu etkisi bulunmaktadır” açıklamasını yaptı.

“Siber güvenlik hizmetimizi KOBİ seviyesine de taşımak ve yaygınlaştırmak istiyoruz”
Pişkinsüt, YCP Bilgi Teknolojileri’nin hedeflerini ise şöyle anlattı: “2022 son çeyreğine kadar mevcut büyümenin kontrollü olarak ilerlemesini hedeflemekteyiz. Hizmet üretim kabiliyetimizi daha da güçlendirerek teknik yatırımı artırma, finansal olarak da yatay büyüme hedefini taşımaktayız. Yatay büyümenin hedeflenmesindeki yegane amacımız, küçük, orta ve büyük çaptaki tüm işletmelere yüksek kaliteye sahip hizmetin ulaştırılması olmaktadır. Ar-Ge faaliyetlerimizin 2023 itibariyle daha da büyümesi planlanmakta. Ayrıca 2022 itibariyle Ar-Ge süreci finalize edilecek ürünlerimizin 2023 itibariyle satışa sunulması hedeflenmekte. 2023 yılı ile sektörün devleri ile iş ortaklıklarına imza atıp, siber güvenlik hizmetimizi KOBİ seviyesine de taşımak ve yaygınlaştırmak istiyoruz.”

Yorumlar (0)