banner565

banner472

banner458

banner457

Yorglass Eskişehir Beyaz Eşya İşletmesi; Burada ticari başarı ödül de kazandırdı

Güvenilir ve global tedarikçi vizyonuyla hareket eden Yorglass, iş ortakları için faydalı ve hızlı çözümler sunuyor. Şirketin Eskişehir Beyaz Eşya İşletmesi ise bunun önemli bir göstergesi. Yorglass, buradaki etkin beyaz eşya adımlarından dolayı iş ortakları tarafından yılın global tedarikçisi seçildi. İşletmenin Müdürü Tamer Onğan “Biz, müşterilerimiz için varız” diyor.

HABER 01.04.2022, 00:00 25.04.2022, 09:34
20862
Yorglass Eskişehir Beyaz Eşya İşletmesi; Burada ticari başarı ödül de kazandırdı

Endüstriyel cam devi Yorglass, Pandemi döneminde faaliyetlerini artırdı. Ürünlerini 60’a yakın ülkeye ulaştırıyor, üretiminin yüzde 50’sini ihraç ediyor, Avrupa’daki pazar payını ise yüzde 25 seviyesine çıkardı. Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde konumlanan Yorglass, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 1000 ihracat şampiyonunu açıkladığı listede de ilk 500’de yer alıyor. Yorglass, sektöründeki tek Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi imzacısı olarak ticari faaliyetlerini sürdürülebilirlik çalışmalarıyla beraber yürütüyor. Beş lokasyonda altı fabrikası bulunan Yorglass, beyaz eşya camı alanındaki adımlarını ise Bolu, Çerkezköy ve Eskişehir işletmeleriyle ilerletiyor.

Her ihtiyacı karşılayan makine parkuru
Yorglass Eskişehir Beyaz Eşya İşletmesi Müdürü Tamer Onğan, “Burada ticari başarı ve sürdürülebilirlik yan yana ilerliyor” diye konuşuyor. Onğan, 2015’ten beri Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren işletmenin, toplamda 10 bin m2 alan üzerinde, 6 bin m2 kapalı alanda bulunan gelişmiş makine parkuru ile üretim yaptığının bilgisini veriyor. Onğan, sözlerine şöyle devam ediyor: “İlk günden bu yana beyaz eşya camında sektörün önemli merkezlerinden biri olduğunu kanıtlayan işletmemiz, 103 çalışanıyla buzdolabı raf camı ve fırın iç camı üretimine yoğunlaşıyor. Günlük 10 bin m2, aylık da 260 bin m2 ortalama cam üretimimiz mevcut. Ayrıca oluşabilecek her türlü ihtiyaca yönelik de makine parkurunda değişiklikler yapabiliyoruz. Biz, müşterilerimiz için varız.”

Başarı tesadüf değil
Yorglass’ın tamamen yerli bir sermaye olarak ülkemizi ve insanımızı iç ve dış pazarda üstün başarılarıyla temsil ettiğini söyleyen Onğan, “İşimizi severek yapmak ve üretmeyi sevmek bizi güçlendiriyor” diyor. Yorglass’ın sürekli gelişerek büyüdüğünün altını çizen Onğan, “CEO’muz Semavi Yorgancılar’ın da dediği gibi ‘10 yılda beyaz eşya sektörüne sattığımız cam adedi 250 milyonu geçti.’ Bu bir tesadüf değil, bize her şeyin daha iyisini yapabilme gücü veriyor. Şirketimiz geleceği kurgulamaya devam ederken, etkin beyaz eşya adımlarımızın ilk iki durağı olan Bolu ve Eskişehir işletmelerimizin başarısından dolayı iş ortağımız BSH tarafından yapılan değerlendirmede, 23 bin tedarikçi arasından yılın global tedarikçisi seçildik. Bu, hedeflerimize ilerlerken bize heyecan verici bir motivasyon kaynağı oldu, vizyonumuzu da harika bir şekilde yansıttı. Elbette daha iyisini de yapacağız” sözlerini kaydediyor.

Yorumlar (0)