banner565

banner472

banner458

banner457

Sigma Center’dan modüler yönetim yazılımı; ALTASOFT

Sigma Center, içinde ‘doküman ve arşiv yönetimi’ modülü de bulunan toplam 14 modülden oluşan ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı ile şirketlere modüler yönetim yazılımı hizmeti sunuyor.

HABER 01.07.2020, 00:04 29.07.2020, 20:48
19822
Sigma Center’dan modüler yönetim yazılımı; ALTASOFT

Sigma Center Genel Müdürü Yılmaz Altaş ALTASOFT yazılımına uzaktan çalışmaya da destek olacak yeni özellikler katmaya devam etmeyi, yurt içinde daha fazla kuruluşa ulaşmayı ve yurt dışı pazarlara açılmayı hedeflediklerini açıkladı.
Sigma Center Genel Müdürü Yılmaz Altaş, “Sigma Center olarak, 21 yıldır, ulusal ve uluslararası markalar ile birlikte; orta, küçük ve mikro ölçekli şirketlerin de yer aldığı binden fazla kuruluşa Yönetim Sistemleri ve Verimlilik Yönetimi konularında değer kattık ve katmaya devam ediyoruz” diyor. Altaş, TC Merkez Bankası, THY, Tüpraş, Arçelik, Bosch, Vestel, Ford, Hyundai, Bayer, ASELSAN, Yataş, Eti, Karayolları ve ECA’nın da aralarında bulunduğu 1200’den fazla kuruluşa hizmet verdiklerini belirtiyor.
Bursa ve İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgeleri’nde geliştirdikleri ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı ve Sigma Akademi Online Eğitim Platformu ile Ar-Ge faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Yılmaz Altaş şu bilgileri veriyor: “ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı modüler bir yönetim yazılımıdır. 14 modülden oluşan bu yazılımın modüllerinden birisi de ‘doküman ve arşiv yönetimi’ modülüdür. ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı bugüne kadar 40’a yakın kuruluşta devreye alındı ve başarı ile uygulanmakta. Sürekli kendini yenileyen yirmiden fazla uzmanımızla yönetime dair her türlü sistem, standart, yaklaşım, metot ve teknikler ile ilgili bilgi ve tecrübeleri, yazılım ve online eğitim altyapısıyla destekleyerek, müşterilerimizle paylaşmaya devam ediyoruz.”
”ALTASOFT 14 modülden oluşuyor: “Dokümante Bilgi Yönetimi, Süreç Yönetimi, Hedeflerle Yönetim, Düzeltici Faaliyetler Yönetimi, Risk Yönetimi, Yalın Yönetim, Öneri Yönetimi, Aksiyon Yönetimi, Şikayet Yönetimi, Toplantı Yönetimi, Uygun Olmayan Ürün Yönetimi, Tetkik Yönetimi, Kalibrasyon Yönetimi, Eğitim Yönetimi.”
Yılmaz Altaş, ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı’nın algoritmalarının 21 yıllık bilgi ve birikimleri ışığında uluslararası standartlar ve yaklaşımlar dikkate alınarak hazırlandığını vurguluyor. Altaş, bu nedenle her ülkede ve her sektörde kullanılabilen bir yönetim yazılımı haline geldiğini aktarıyor: “En büyük arzumuz, ALTASOFT’u kullanacak firmaların, kendi entegre yönetim sistemlerini kıyaslayabilecekleri ve iyileştirebilecekleri bir yazılım olarak görmeleri.”

Yılmaz Altaş, 2021 yılına ilişkin hedeflerini de paylaşıyor: “2020 yılı ikinci yarısında ve 2021 yılında ALTASOFT Entegre Yönetim Sistemleri Yazılımı’na uzaktan çalışmaya da destek olacak yeni özellikler ve modüller katmaya devam etmeyi planladık. Yurt içerisinde daha fazla kuruluşa ulaşmaya devam ederken aynı zamanda yurt dışı pazarlara açılacağız.”

Şirketler, doküman ve arşiv yönetim sistemleri alırken nelere dikkat etmeli?
Yılmaz Altaş, şirketlerin “doküman ve arşiv yönetim sistemleri” çözümü alırken dikkat etmeleri gerekenleri ise şöyle sıraladı: “İşletmelerin, doküman ve arşiv yönetim sistemleri ya da entegre yönetim sistemleri yazılımı alırken dikkat etmesi gereken üç temel bulunmakta: Birincisi; bu yazılım kimler tarafından nasıl bir birikim ve tecrübe ile geliştirilmiş? Ekiplerinde kimler var ve toplam tecrübeleri kaç yıl? İkincisi; bu yazılımın arkasında durabilecek bir ekip var mı? 3 yıl sonra 10 yıl sonra bu kişiler ulaşılabilir olacak mı ve destek hizmeti verebilecekler mi? Üçüncüsü; bu yazılım sürekli kendisini geliştirerek bizim de gelişimimize katkı sağlayacak mı?

Yorumlar (0)