banner565

banner472

banner458

banner457

MEYDİP ile OSB’lerin verileri otomatik oluşacak

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğinde Mekansal Yönetim ve Dijitalleşme Projesi sistemi toplantısı düzenlendi.

OSB 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 12:46
21691
MEYDİP ile OSB’lerin verileri otomatik oluşacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, OSB’lerden gönderilen verilerin daha sistematik alınması için Mekansal Yönetim ve Dijitalleşme Projesi Sistemi’ni (MEYDİP) hayata geçirdi. Bu kapsamda MEYDİP ile OSB’lerin paylaşacağı bilgiler sistemde toplanıp veriler otomatik olarak oluşacak. Sistemle, Bakanlık tarafından dönem dönem talep edilen bilgiler ayrıca talep edilmeyecek ve OSB’lerin Bakanlığa yapacağı tüm başvurular da sistem üzerinden dijital olarak gerçekleşecek.
OSB’lerin yoğun katılım gösterdiği ve online gerçekleşen toplantıya OSBÜK Genel Sekreteri O. Fatih Soysal, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Plan ve Program Daire Başkanı Orhan Kılınç ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Emre Öğütcen katıldı. Toplantıda Mekansal Yönetim ve Dijitalleşme Projesi sistemi hakkında OSB katılımcılarının soruları cevaplandırıldı.

Yorumlar (0)