banner565

banner472

banner458

banner457

Ar-Ge ve İnovasyon Baharı 2020

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (Antalya OSB), ilkini 2018’de gerçekleştirdiği Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliği’nin ikincisini 2020 yılı Nisan ayında düzenleyecek.

OSB 01.01.2020, 08:00 30.01.2020, 08:58
11237
Ar-Ge ve İnovasyon Baharı 2020

Üretimdeki katmadeğerin artırılması, yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge ve inovasyon kültürünün yaygınlaşması amacıyla gerçekleştirilecek etkinliğe 14 Şubat 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. “Tarım-Kimya-Biyoteknoloji-Gıda, Enerji-Makine-Elektrik-Elektronik-İnşaat-Yazılım-Bilişim-Yapay Zeka, Sağlık-Tıp Teknolojileri-Biyomalzeme-İlaç-Kozmetik” kategorilerindeki projelerin kabul edileceği etkinlik kapsamında dereceye giren proje sahipleri ödüllendirilecek.
Online başvuru: Etkinliğin ödül töreni 17 Nisan 2020’de, Antalya OSB Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası Atatürk Konferans Salonu’nda yapılacak. Ödül töreninden 1 gün önce açılacak sergiyle dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan proje önerilerinin yatırımcılarla buluşması sağlanacak. Başvurular www.antalyaosbprojepazari.com adresinden online olarak yapılabilecek. Bu yıl ayrıca Ürün, Prototip, Patent Sergisi açılarak daha önce ödül almış veya sergilenmiş proje, ürün ve prototip vb. sahiplerinin de yatırımcılarla buluşması ve yeni ortaklıkların başlatılması için platform oluşturulacak. Etkinlik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu, Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezi Platformu, Türk Patent ve Marka Kurumu, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği, Türk Standartları Enstitüsü, Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, BATEM gibi önemli kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleşecek.
Başkan’dan davet: Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, “Etkinlik Bölgemizde gerçekleştirmeyi arzuladığımız teknolojik dönüşüm için büyük bir önem taşımaktadır. Ülkemizde üretilen katmadeğerin artmasına vesile olacak tüm proje ve sergi başvuru sahiplerini Antalya OSB’ye ve etkinliğimize davet ediyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)