banner565

banner472

banner458

banner457

BAYOSB’den örnek proje

BAYOSB, AB desteği ile İş Sağlığı Eğitim Merkezi kuracak. Lojistik avantajı ve hazır altyapısı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), örnek bir projeye daha imza atıyor.

OSB 01.10.2019, 08:00 25.10.2019, 09:33
13138
BAYOSB’den örnek proje

İş hayatında çeşitli sebeplerle her yıl yüzlerce çalışanın hayatına mal olan iş sağlığı ve güvenliği sorununun bölgesinde çözümü için harekete geçerek eğitim merkezi projesi hazırlayan BAYOSB,  başvuru sürecini başarıyla tamamladı. Avrupa Birliği’nin de desteği ile hayata geçecek proje için 190 bin Euro hibe alacak olan BAYOSB; organize sanayi bölgesinde çalışma şartlarının iyileştirilmesi için İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında Sürdürülebilir Eğitim Merkezi kuracak. Proje de başvuru süreci tamamlanırken Kasım ayında tam başvurunun gerçekleşmesi, 2020 yılı Şubat ayında da merkezi hayata geçirecek imzaların atılması bekleniyor.
BAYOSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren, OSB içinde çalışma şartlarını daha da yukarı çekmek ve çalışanlarının daha güvenli bir şekilde mesai harcamalarını sağlamak için böyle bir projeyi başlattıklarını, iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinci arttırmayı hedeflediklerini söyledi. İş kazalarının önüne geçmek için bu projelerin çok önemli olduğunu vurgulayan Telseren, iş sağlığı ve güvenliği konusunda hassas davranarak diğer OSB’leri de bu konuda teşvik etmek istediklerini kaydetti.

Yorumlar (0)