banner565

banner472

banner458

banner457

Bölgenin ilk İŞKUR hizmet noktası İMES OSB’de açıldı

İMES OSB, istihdama yönelik projelerini hayata geçirmeyi sürdürürken ilgili paydaşlarıyla ortak faaliyetler yapmaya da devam ediyor. Son olarak, bölge istihdamına katkı sunacak olan İŞKUR Hizmet Noktası İMES OSB Yönetim Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle hizmete başladı.

OSB 01.06.2022, 00:01 24.06.2022, 10:44
22743
Bölgenin ilk İŞKUR hizmet noktası İMES OSB’de açıldı

Düzenlenen törene Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İMES OSB Başkanvekili Kerim Çolakoğlu, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İMES OSB yöneticileri katılırken İŞKUR Gebze İlçe Müdürü Şener Palavar ve Dilovası Halk Eğitim Müdürü Salih Toltar da açılış töreninde hazır bulundu.
Kaymakam Kubilay, İMES OSB öncülüğünde açılan hizmet noktasının bölgedeki diğer tüm OSB’lere de örnek olacağına inandığını söyledi. Şayir, “Belediyemizin istihdam bürosu aracılığıyla 1460 vatandaşımızı istihdam ettik. Bu aşamada emeği geçen tüm sanayicilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasını yaptı.
Çolakoğlu, “Ülke ekonomisine katkı sağlayacak insan kaynağının oluşturulması için çalışıyoruz” dedi. Yılmaz, “İlerleyen süreçte diğer OSB’lerde de hizmet noktalarımızı aktif hale getireceğiz. Hizmet noktalarımız işverenle iş arayan arasında bir köprü niteliği taşımaktadır” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557