banner565

banner472

banner458

banner457

Ceyhan OSB ve Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi yatırımcılarını bekliyor

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, altyapı çalışmalarına başlanacak olan Ceyhan OSB arazisi ile yatırım çalışmaları devam eden Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi arazisinde incelemelerde bulundu.

OSB 01.07.2019, 08:00 25.07.2019, 10:55
7186
Ceyhan OSB ve Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi yatırımcılarını bekliyor

Vali Demirtaş, Ceyhan OSB ve Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin temellerinin yıl içerisinde atılmasının hedeflendiğini dile getirdi. Demirtaş, sanayicilere yeni yatırım ve üretim alanlarının oluşturulması amacıyla yaşama geçirilmesi planlanan bu projeye büyük bir önem verdiğini kaydetti.
Vali Yardımcısı Murat Süzen ile Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ile ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu inceleme ziyareti sırasında yetkililerden bilgi alan Vali Demirtaş, dünyanın enerji koridoru olma özelliğiyle stratejik bir öneme sahip Ceyhan’da kurulma çalışmaları devam eden Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nin tamamlandığında, Adana’nın, bölgenin ve ülkenin enerji sektöründeki konumunun önemli bir ivme kazanacağına işaret etti.

Yorumlar (0)