banner565

banner472

banner458

banner457

DOSABSİAD, blokzincir eğitimlerine başladı

Blokzincir eğitim serisinin ilkinde Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) üyeleri ile online olarak buluşan Stratejik Yönetim Danışmanı, ABD Merkez Bankası Fed Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz, “Türkiye’yi  blokzincir dostu bir ülkeye çevirebiliriz. Sermaye ve akıl oraya doğru gidiyor” dedi.

OSB 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 12:45
21108
DOSABSİAD, blokzincir eğitimlerine başladı

DOSABSİAD üyelerini dijital dünyaya hazırlıyor. Blokzincir ve kripto paralar ile ilgili üç saat süren ilk eğitim gerçekleştirildi. Erkin Şahinöz, Blokzincir Uygulamaları, Kripto Paralar, Merkeziyetsiz Finans (DEFİ) Uygulamaları ve Borsa konularında bilgiler verdi.  Eğitimde üyeler, blokzincir ve kripto paralar ile ilgili önemli bilgiler edinirken, eğitim sırasında da yatırımlarını gerçekleştirdi.
Pandeminin başladığı ilk günden itibaren üyeleri bilgilendirmek için çalışmalara başladıklarını hatırlatan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, bu anlamda konusunda uzman kişileri online toplantılar ile üyelerle buluşturduklarını ifade etti. Çevikel, Pandemi sonrasında dünyada artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, yeni trendlere ayak uyduranların ayakta kalacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)