banner565

banner472

banner458

banner457

OSB’ler yüzde 100 yerli milli “OSBÜKbulut”a taşınıyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından OSB’lerde üretim yapan 67 bin sanayi işletmesi ve OSB bölge müdürlüklerinin verilerinin güvenli bir şekilde yedeklenip, kullanılabileceği yüzde 100 yerli ve milli bulut sistemi hayata geçirildi.

OSB 01.08.2022, 00:01 22.08.2022, 00:43
20882
OSB’ler yüzde 100 yerli milli “OSBÜKbulut”a taşınıyor

OSBÜKbulut sisteminin OSB’lere tanıtıldığı online lansman toplantısında konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSB’leri ve katılımcı sanayi işletmelerini yüzde 100 yerli ve milli olan OSBÜKbulut’u kullanmaya davet etti. Kütükcü, OSBÜKbulut’un OSB’leri ve OSB sanayicilerini milyonlarca liralık donanım yatırımlarından da kurtaracağını söyledi: “OSB’lerimiz ve bölgelerimizdeki 67 bin sanayi işletmemiz OSBÜKbulut ile verilerini daha güvenli ortamda, KVKK gerekliliklerine uygun biçimde yedekleyebilecekler, iş süreçlerini dijital ortama aktarabilecekler ve bu verilerine dünyanın her yerinden 7 gün 24 saat ulaşabilecekler. Ayrıca kurumsal sunucu ihtiyaçlarını çok daha düşük maliyetlerle karşılayabilecek, işletme ve bakım maliyetlerinden ciddi tasarruflar sağlayabilecekler. İhtiyaç duydukları başta muhasebe uygulamaları olmak üzere birçok uygulamayı düşük maliyetle OSBÜKbulut üzerinden kullanabilecekler. OSBÜKbulut, OSB’lerimizin ve işletmelerimizin dijitalleşme süreçlerine de önemli katkı sunacak.”
NetDataSoft Firması Genel Müdürü Yusuf Tulgar da bir sunum yaparak OSBÜKbulut Sistemi’ni anlattı. Tulgar, OSB’ler, OSB firmaları ve çalışanlarının dijital verilerini saklayabileceklerini, kurumsal kaynak planlama uygulamalarını ve antivirüs yazılımlarını kullanabilecekleri OSBÜKbulut’a http://bulut.osbuk.org/ adresinden ulaşılabileceğini aktardı.

Yorumlar (0)