banner565

banner472

banner458

banner457

IAS, Köln Nehri’nde müşterilerini ağırladı

Dünyadaki tüm merkezlerinde müşterilerine eş zamanlı olarak Endüstri 4.0 vizyonunu aktarmayı hedefleyen Industrial Application Software -IAS, bu yıl ilk etkinliğini Almanya’da gerçekleştirdi.

REEL SEKTÖR 01.08.2023, 00:01 24.08.2023, 09:43
14672
IAS, Köln Nehri’nde müşterilerini ağırladı

Köln turu eşliğinde teknede yapılan Almanya etkinliği, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. IAS; IoT, IAO ve caniasERP’nin en son sürümü olan 9.03 alanındaki yeniliklerini müşterilerine aktardı. Tüm gün süren etkinlikte dijital dönüşümdeki müşteri deneyimleri hakkında da çeşitli sunumlar yapıldı.
IAS Almanya ekibi bölgedeki çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ileterek gelecekte önemli projelere imza atacaklarını duyurdu. IAS Avrupa Operasyonlarından Sorumlu VP Kürşad Karaman, Almanya’daki etkinliğin beklentilerini karşıladığını ve müşteriler tarafından olumlu dönüşler aldıklarını aktardı.
Karaman, “Pandemi nedeni ile ara vermek zorunda kaldığımız geleneksel Müşteri Günü’nü tekrar yapabilmekten dolayı çok mutluyuz. Uzun yıllardır işbirliğimizin sürdüğü müşterilerimizle keyifli zaman geçirdik. Aynı zamanda son versiyonumuz olan canias 9.03’ü ve birçok ülkede yaygın olarak kullanılan IoT çözümlerimizi sunma imkanı yakaladık. Ayrıca müşterimiz Carl Weiske’nin version geçişi ile ilgili başarı hikayesi oldukça ilgi çekiciydi. Katılım ve katkı gösteren herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.
Türkiye’de de benzer etkinlikleri planladıklarının müjdesini veren IAS Global Pazarlama Müdürü Ahu Arslan, “Bu yıl da daha önceki yıllarda olduğu gibi ilk amacımız müşterilerimizle daha sık bir araya gelerek tüm yeniliklerden haberdar olmalarını sağlamak. Bu yolculukta beraber olduğumuzu hissettirmek” dedi.

Yorumlar (0)