banner565

banner472

banner458

banner457

İş dünyasının liderleri “Sürdürülebilir ekonomi” için buluştu

İş dünyasının önde gelen isimleri, Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Platformu ev sahipliğinde 19 Aralık’ta, İstanbul’da düzenlenen Sürdürülebilir Gelecek İçin Liderler Zirvesi’nde bir araya geldi.

REEL SEKTÖR 01.01.2019, 08:00 28.01.2019, 10:08
7651
İş dünyasının liderleri “Sürdürülebilir ekonomi” için buluştu

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in ev sahibi olduğu zirveye, Albayrak Holding CEO’su Ömer Bolat, Boyner Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner, Ziylan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükekşi, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kaan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu panelist olarak katıldı.
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, “Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Raporumuzda da yer aldığı üzere, sürdürülebilirlik çerçevemizi, DÜNYA özelinde iyileştirmek; TOPLUM özelinde birlikte güçlenmek ve ÜRÜN özelinde ilham vermek olarak belirledik. Bu konuları; Yıldız Holding Sürdürülebilirlik Platformu’nun çatısı altında toplayan öncü bir şirket olduk. Sabri Ülker’in 74 yıl önce başlattığı ‘İsrafsız Şirket Modeli’ prensibimizle bugün daha iyi bir gelecek idealiyle kurulan tüm ortaklıkların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Ali Ülker, “Bugün 55’i Türkiye’de olmak üzere toplam 80 fabrikada bisküviden çikolataya, sakız şekerlemeden dondurulmuş gıdaya kadar birçok farklı alanda üretim yapıyoruz. Dünya çapında 60 bin çalışanımız, 5 bin 200 tedarikçimiz, yalnızca Türkiye’de 2 bin 900 çiftçimiz ve 400 distribütörümüz ile sürdürebilirlik anlayışımıza uygun çalışarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Bu zirve ile dünyada görmek istediğimiz değişimin bir parçası olmak için herkesten ilham almak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)