banner565

banner472

banner458

banner457

Koreli yatırımcılarla İstanbul’da bir araya gelindi

Türkiye’de yerleşik Koreli şirketlerin genel müdürleri, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği işbirliğiyle bir araya geldi. İki ülke arasındaki yatırım ortamının değerlendirildiği toplantıda, Koreli yöneticiler Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile soru cevap yapma imkânı da buldu.

REEL SEKTÖR 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:54
20627
Koreli yatırımcılarla İstanbul’da bir araya gelindi

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu, “Kore’den Türkiye’ye gelen uluslararası doğrudan yatırımların 3.5 milyar dolara yaklaştığını, ülkemizde 400’e yakın Koreli firmanın olduğunu görüyoruz.  Bu etkinlik kapsamında yatırımcılarımızın mevcut yatırımlarını ve yakın dönemdeki yatırım projelerini görüşerek Ofisimizin misyonu çerçevesinde destek olacağız” dedi.
Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Won Ik Lee, “Toplantı aracılığıyla Koreli şirketlerin pratik bir şekilde yardım almalarını ve ayrıca ileride birçok Kore şirketinin Türkiye’ye yatırım yapmaya devam etmesini, bu konuda Türkiye Cumhuriyeti’nin Koreli şirketlere yardımcı olmasını ve ilgi göstermesini temenni etmekteyim” diye konuştu.

Yorumlar (0)