banner565

banner472

banner458

banner457

Koton, Centric PLM’i seçti

Koton, üretim süreçlerini iyileştirmek ve verimliliği artırmak için Centric Software®’in Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) çözümünü tercih etti.

REEL SEKTÖR 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:24
22619
Koton, Centric PLM’i seçti

Koton IT ve Süreç Geliştirme Direktörü Mesut Akyıldız, “Centric ekibi ihtiyaçlarımızı belirleyerek gerekli tüm kurulumları yapıyor. Centric PLM sayesinde önümüzdeki beş yılda kayda değer bir verimlilik artışı gözlemleyeceğimizi, müşteri taleplerine daha hızlı bir üretim süreciyle cevap vereceğimizi ve ihtiyaçlarına daha uygun ürünler üreteceğimizi umuyoruz. Gelirlerimizin artmasını ve bunun da faaliyetlerimizi olumlu yönde etkilemesini bekliyoruz” dedi.
Centric PLM ayrıca, Koton’un kullanılmış malzemeleri yeniden değerlendirerek çevreye ve modaya katkıda bulunduğu sürdürülebilir moda koleksiyonlarını daha kolay yönetmesini sağlayarak, şirketin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına da yardımcı oluyor.
Centric Software’in Başkanı ve CEO’su Chris Groves “Koton’la birlikte çalışarak dijital dönüşüm hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz. Centric sadece bir satıcı değil, uzun vadeli teknoloji ortağıdır. Bu heyecanlı yolculuğa beraber çıkmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)