banner565

banner472

banner458

banner457

MÜSİAD iklim manifestosunu Vizyoner’21’de açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Vizyoner’21 Zirvesi’nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve MÜSİAD Vizyoner 21 İcra Kurulu Başkanı Erkan Gül’ün açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, ‘Dijitali Fark Et’, ‘İklimi Fark Et’, ‘Girişimi Fark Et’, ‘Dönüşümü Fark Et’ ana başlıklarıyla gerçekleşti. 

REEL SEKTÖR 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:17
20656
MÜSİAD iklim manifestosunu Vizyoner’21’de açıkladı

Dünyada her geçen gün yeni teknolojilerin, yeni uygulamaların geliştirildiğini ve   bu alandaki yaAçizen Varank, “Biz de KOBİ’lerimizin bu konudaki yatırım yükünü hafifletmek için gerekli adımları atıyoruz” mesajını verdi.
Varank, yatırım yapmak isteyenin finansmana erişimini kolaylaştıracak bir ekonomik iklimi hâkim kılacaklarını ifade etti: “Türkiye’nin yeni unicornlar çıkarmasını hızlandıracak, ileri aşama girişimler için tasarladığımız Turcorn 100 Programını Stratejimiz ile birlikte devreye alacağız.”
Bilgi teknolojisi ve küreselleşmenin etkisiyle pazarlama uygulamalarında geleneksel stratejilerin yerini dijital stratejilere bıraktığını dile getiren Başkan Asmalı, e-ticaret hacminin son 10 yılda 15 kat artarak 4.2 trilyon dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.
Asmalı, Vizyoner 21’de MÜSİAD’IN iklim manifestosunu açıkladı ve ortak paydası insanlığa fayda üretmek olan herkes ile görüşmeye, iş birliği yapmaya ve gücünü birleştirmeye hazır olduğunu kaydetti.
Start-up’ların gelecek için son derece önemli olduğunu belirten MÜSİAD Vizyoner 21 İcra Kurulu Başkanı Erkan Gül, Vizyoner 21’de Start-up Exchange Sahnesinde yer aldığının altını çizdi.
İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, Vizyoner 21’in açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında yeşil dönüşümün önemine değindi.

Yorumlar (0)