banner565

banner472

banner458

banner457

TÜSİAD SD2 şirket eşleşmeleri açıklandı

TÜSİAD’ın Türkiye sanayisinin dönüşümüne destek sağlayabilmek amacıyla yürüttüğü TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı (TÜSİAD SD2) STEP’te (Sanayi-Teknoloji Entegrasyon Programı), kullanıcı ve tedarikçiler arasında 700’e yakın görüşmeyle şirket eşleşmeleri gerçekleşti. TÜSİAD SD2, 6. döneminde de teknolojik arayışı olan şirketlerle teknoloji üreten KOBİ’leri ve ekosistemin aktörlerini STEP’te buluşturdu.

REEL SEKTÖR 01.01.2023, 00:01 25.01.2023, 11:56
28758
TÜSİAD SD2 şirket eşleşmeleri açıklandı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Arz ve talep buluşmasındaki kopukluğu gidermek amacıyla hayata geçirilen TÜSİAD SD2 geçtiğimiz dönemlerde kazanılan deneyimlerle bugün etki alanını çok daha genişletiyor” dedi. TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Eşbaşkanı Perihan İnci, programın Türkiye’den küresel ölçekte yenilikçi çözümler çıkarması için de çabalarını sürdürdüklerini, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Eşbaşkanı Çağatay Özdoğru, tüm Türkiye’nin teknopark olma potansiyelini hedeflenmesi gerektiğini, TÜSİAD SD2 Görev Gücü Başkanı Onur Eren, sanayide, TÜSİAD SD2 vesilesiyle uygulamaya geçmiş pek çok dijital çözümle TÜSİAD SD2’nin iyi uygulama kütüphanesinin de genişlemeye devam ettiğini söyledi.
Eşleşen teknoloji kullanıcı şirketler ile teknoloji tedarikçileri şöyle: Brisa & Signalton, Çelmak & İletişim Yazılım, Dokay & Cloudpeer, eBebek & Wawlabs, Gdz Elektrik & Meg Elektrik, Otokoç Otomotiv & Semtrio Tat Gıda & Endors, Tat Gıda & Endors, Teksan & Datafors, Temsa & Obase ve Hamurlabs, Türk Traktör & Ithinka.

Yorumlar (0)