banner565

banner472

ATAP A.Ş’den networking etkinliği

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi işletici şirketi ATAP A.Ş. teknoparkta faaliyet gösteren şirketlerin sosyal bağlarını hızlı ve etkili bir şekilde kuvvetlendirmek, yeni girişimleri artırmak adına ‘Networking Etkinliği’ düzenledi.

TEKNOPARKLAR 01.09.2022, 00:01 23.09.2022, 09:53
18722
ATAP A.Ş’den networking etkinliği

Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi ATAP A.Ş. Genel Müdürü Dr. Sedat Telçeken oluşturdukları stratejik plan ile ATAP’ı Türkiye’deki teknoparklar içerisinde bilinir ve takdir edilebilir bir yere getirmek istediklerini söyledi. ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, “Amacımız bu çatı içerisinde ulusal ve uluslararası pazarlarda rekabet eden, başarılar elde etmiş, kendisini ve bizi gururlandıran şirketler yaratmak. Bu da işbirlikleriyle olacaktır” diye konuştu.
Network Uzmanı Erdal Uzunoğlu ise Network’un, karşılık beklemeden tanışmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Ben tek bir şeye bakıyorum. İster sokakta kâğıt toplayan adam olsun isterse bir şirkette tepe yöneticisi olsun tek bir şey var: Tutum. Bana nasıl davranıyor, bana nasıl hissettiriyor? En önemli değer bu. Ancak tutumunuz sizi uluslararası piyasaya taşıyabilecek.”

Yorumlar (0)