banner565

banner472

banner458

banner457

İTÜ Arı Teknokent, EPDK, ELDER güçlerini birleştirdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (Elder) koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent işbirliğinde ‘Enerjim Sensin Hızlandırma Programı’nı yürütüyor. Program ile girişimciler yenilikçi iş fikirlerini elektrik dağıtım sektörüne tanıtma fırsatı yakalayacak.

TEKNOPARKLAR 01.09.2022, 00:01 23.09.2022, 09:53
18744
İTÜ Arı Teknokent, EPDK, ELDER güçlerini birleştirdi

EPDK Başkan Yardımcısı Hacı Ali Ulutaş, “Ar-Ge’ye yapılan yatırım Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır. Özellikle verimlilik, yerlilik ve tüketici memnuniyeti gibi konularda sektörümüze yön verecek her yenilik her proje bizim için değerli” dedi. Elder Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Zaimler, “Sorunlarımıza çözüm sunacak girişimcileri ve genç beyinleri bulup ortaya çıkarmak istiyoruz. Gençlerimize, girişimcilerimize, Türkiye’nin girişimci ekosistemine inanıyoruz, güveniyoruz. Bu sebeple, geçtiğimiz sene programlarımız kapsamında girişimcilere sağladığımız desteği de bu yıl 1 milyon TL’ye çıkardık” diye konuştu.
İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Attila Dikbaş ise “Enerji dünyanın en önemli gündem maddesi oldu. Bu kapsamda destek verdiğimiz alanlara enerji sektörünü de ekleyerek girişimciler için önemli bir referans noktası olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)