banner565

banner472

banner458

banner457

“Doğru projeye doğru noktadan doğru adım atmak”

‘Ufuk Avrupa’nın Horizan Widera Programı: Pathways to Synergies Çağrısı Projesi’ kapsamında Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici şirketi ATAP A.Ş. tarafından ‘Arama Toplantısı’ düzenlendi.

TEKNOPARKLAR 01.07.2023, 00:01 24.07.2023, 10:16
18162
“Doğru projeye doğru noktadan doğru adım atmak”

Toplantıda, ATAP’ın kapasitesini arttırmanın yanı sıra, Ufuk Avrupa projelerinde konsorsiyumlarda çalışmak için hazırlanacak projenin konusu, hedefleri ve uygun ortaklıklar üzerine istişarelerde bulunuldu.
ATAP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saraç, sanayinin ve şehrin ihtiyacı olan kaynakların doğru projelerle şehre kazandırılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, “Arama toplantılarında amaç hedefe ulaşmaktır. Doğru projeye doğru noktadan doğru adım atmak hedefindeyiz” dedi.
Ufuk Avrupa projelerinde yer alarak Eskişehir’e önemli fonları getirmeyi hedeflediklerini belirten ATAP A.Ş. Genel Müdürü Dr. Sedat Telçeken, “Bizim gibi projeler örnek gösteriliyor ve sürdürülebilirlik anlamında başarı öyküleri yazıyoruz. ETİM’in bundan sonraki geleceği ve ATAP olarak Ufuk Avrupa projelerinde de yer alarak şehrimize önemli fonları getirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)