banner565

banner472

banner458

banner457

En İyilerin Sahnesi TECH’N ROLL

Teknopark İzmir tarafından sürdürülen ‘ClassBoom Kuluçka Hızlandırma’ ve ‘WE4GAME Oyun Kuluçka’ programlarında yer alan girişimciler Tech’n Roll sahnesinde yatırımcı karşına çıktı.

TEKNOPARKLAR 01.07.2023, 00:01 24.07.2023, 10:16
18178
En İyilerin Sahnesi TECH’N ROLL

Gelecek 30 yıl temasıyla Teknopark İzmir organizasyonunda gerçekleştirilen Tech’n Roll, anahtar konuşmacıları, sergi alanları ve sosyal etkinlikleriyle yenilikçilik alanına ilgi duyan kişi ve markalarla sektör profesyonellerini buluşturdu; girişimciler aldıkları eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetleriyle geliştirdikleri projeleri yatırımcılar karşısında sundu.
İYTE Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Alper Baba ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof.Dr. Metin Tanoğlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan Etkinlik, Tech’n Roll Altın Sponsorları; Mercury Teknoloji adına Türkiye Ofisi Genel Müdürü Esin Deniz Ayan ve Vitus Commodities CTO’su Erkin Tekeli ile Tech’n Roll Girişimcilik Ekosistemi Sponsoru İş Bankası adına Dijital Bankacılık Bölümü Girişimcilik Birim Müdürü Aydın Bozdemir’in konuşmalarıyla tamamlandı. Sonra destekleyen kuruluşlar adına dikilen fidan sertifikaları ve ‘Yenilik Atölyesi’nde yer alan öğrencilerin katılım sertifikaları takdim edildi.

Yorumlar (0)