banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

KOBİ’lerin akaryakıt giderlerine tam kontrollü destek: Bp Taşıtmatik

Türkiye Akaryakıt Filo Satışlar Müdürü Tarkan Toker, “Türkiye’de faaliyet gösteren en köklü enerji firmalarından biri olarak, bir asrı aşkın süredir akaryakıt, dağıtım, pazarlama, rafinaj, madeni yağlar, havacılık yakıtları ve BTC/Tanap Boru hattı alanındaki girişimlerimiz ile ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz” dedi.

FİRMA TANITIM 01.04.2019, 08:00 26.03.2021, 16:24
10635
KOBİ’lerin akaryakıt giderlerine tam kontrollü destek: Bp Taşıtmatik

Tarkan Toker, 1999 yılında filo kanalını ekleyerek farklı alanlarda da müşterileriyle ürün ve hizmetlerini paylaştıklarını söyledi: “O günden bugüne, büyüyen filo pazarına paralel olarak BP Taşıtmatik uygulamamız da yukarı ivmeyle devam ediyor. Bu konuda her zaman ileriye gitme hedefiyle bütçemizin %20’lik bir kısmını Ar-Ge çalışmalarına ayırarak sektörde yenilik yaratmak için çalışıyoruz. Bu da bize büyük bir güç kazandırıyor. 2019 yılı itibari ile 180.000 araç ile 7.000 müşteriye hizmet veriyoruz ve KOBİ’lere yönelik tekliflerimiz ile büyüyen Türkiye’ye olan güvenimizi ve desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.”
Tarkan Toker, şunları ifade etti: “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiğimiz hizmetlerin başında gelen BP Taşıtmatik sayesinde, özellikle KOBİ müşterilerimize büyük katkı sağlıyoruz. BP Taşıtmatik ile müşterilerimiz akaryakıt giderlerini tam olarak kontrol edebilirken, filonun toplam yakıt tüketimi, tüketimin hangi aralıklarla yapıldığı, bu ürünle toplam kaç kilometre yol gidildiği gibi verilere de kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Bu hizmetimiz ile bir başka sağladığımız en önemli fayda da planlama olanağı. www.bptasitmatikonline.com sitesi üzerinden 7/24 online raporlama ve günlük, haftalık, aylık limitleme seçenekleri ve ileriye yönelik limit programlama olanağı, kredi kartı ile tahsilat kolaylığı ve yüzde yüz filo yönetiminin yanı sıra BP Taşıtmatik’in sunduğu otomasyon sayesinde alınan yakıtın hatalı olmasının da önüne geçiliyor ve güvenli yakıt ikmali de sağlanıyor.
735 istasyona ulaşan yaygın istasyon ağımız ve yaygın montaj hizmetimiz, ay boyunca yapılan tüm alımlar için sadece 3 fatura ile muhasebe işlemlerinde kolaylık ve zamandan kazanç sağlamamız, profesyonel kullanıcılara yönelik güvenli sürüş eğitimleri vermemizi de BP Taşıtmatik hizmetiyle müşterilerimize sağladığımız diğer avantajlar olarak sıralayabilirim.“
Tarkan Toker, şunları da dile getirdi: “Ayrıca, müşterilerimiz; BP Taşıtmatik ile önceden planlayıp belirli plakaları kullanıma açıp kapayabilir veya araç başına limitlendirme gibi uygulamaları çok önceden oluşturabilir, bu da onlara işletmelerinin yakıt tüketimlerini daha iyi planlamalarında yardımcı olacaktır. Araç sahibi olan tüm işletmeler BP Taşıtmatik hizmetimizden kolaylıkla yararlanabilir.
BP Taşıtmatik sistemine katılmak isteyenler www.tasitmatik.com  üzerinden veya 0212 473 27 27 numarasından bilgilerini vererek, aynı gün içerisinde Taşıtmatik müşterisi olabiliyorlar.”

Yorumlar (0)