banner565

banner472

banner458

banner457

MULTİNET UP yenilikçi yatırımlarıyla sektöre yön veriyor!

Türkiye’nin lider yeni nesil finansal teknoloji ve hizmet şirketi Multinet Up, yenilikçi hizmetlerin yanı sıra yeni yatırımlarla da sektörde öncü rolünü devam ettiriyor.

FİRMA TANITIM 01.03.2019, 08:39 26.03.2019, 09:43
8707
MULTİNET UP yenilikçi yatırımlarıyla sektöre yön veriyor!

1999’da kurulan Multinet Up, Türkiye’nin tüm illerinde paydaşlarına 360 derece avantajlı ve hayatı kolaylaştıran çözümler sunuyor. Multinet Up faaliyetleri, şirketlere faydalar yönetimi, tedarik çözümleri ve finansal hizmetler olmak üzere üç ana kolda devam ediyor. Yarattığı yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, onların çalışanlarına ve tüketicilere "değer yaratan" çözümler tasarlıyor. İş ortaklarının yemek giderlerinden akaryakıta, araç kiralamadan hediye kartına, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimlerini dikkate alarak akıllı sistemler kuruyor.
Multinet Up’ın sunduğu avantajlar fark yaratıyor
Multinet Up kurumsal müşterilerinin yüzde 70’inin aktif olarak kullandığı Kurumsal İnteraktif Servisler sayesinde şirketler çalışanlarının kartlarına kolayca bakiye yükleyerek otomatik tanımlama yapabiliyor. Ayrıca şirketler kayıp veya çalıntı durumunda aynı platform üzerinden karta anında müdahale ederek olası bakiye kaybının önüne geçebiliyor. Hızlı ve kolay raporlama imkanı da sunan Kurumsal İnterkatif Servisler ile Multinet Up müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Yemek deneyimini kolaylaştıran uygulama: MultiPay
Sektöre 1999’da çipli kart teknolojisi ile girerek bir ilke imza atan ve devamında ilk temassız kartı sunan Multinet Up, 2015 başında geliştirdiği ilk mobil uygulama MultiPay ile sektörün öncüsü oldu. 2017 başında MultiPay’i mobil cüzdana çevirdi ve karekod ile mobil ödemeyi devreye aldı.
Bugün sahadaki 25.000’den fazla noktada mobil ödeme kullanılabilir durumda. Haziran 2018 itibariyle MultiPay download sayısı 1 milyona ulaştı. Çalışanlar MultiPay’de online sistem üzerinden yükleme ve harcamaları takip etmenin yanı sıra, Multinet kartın temassız özelliği ile hızlıca ödeme yapabiliyor veya karta ihtiyaç olmadan MultiPay üzerinden karekod ile saniyeler içinde ödemesini gerçekleştirebiliyor. Mekanlarda sıra beklemeden hizmet alan kart kullanıcıları, yıl boyunca büyük markalarla yapılan işbirlikleri sayesinde indirim ve kazanç sağlayıp, faydalanıyorlar. MultiPay sadece restoran ve kafeleri değil o sırada çevrenizdeki market ve perakende noktaları dahil tüm harcama noktalarını da gösteren bir harita ile hayatı kolaylaştırıyor.  Sektörün ilk sadakat platformu TatlıPara ile Türkiye’nin en çok tercih edilen restoran ve kafelerinde para iadesi almanızı da sağlıyor.
Üye işyerlerinde yemek yedikçe kazandıran sektörün ilk sadakat platformu TatlıPara’yı Multinet Up geliştirdi. Özel sadakat platformu TatlıPara ile kart kullanıcıları, 5.000 TatlıPara noktasında yaptıkları harcamalardan gerçek para kazanmanın keyfini yaşıyorlar. Bu programla, bugüne kadar toplam 200 bin kişiye 3.5 milyon TL TatlıPara dağıtıldı.
Akıllı Seyahat Platformu MultiTravel ile tüm seyahat işlemleri dijitalleşiyor
Sektörde ilkleri gerçekleştiren Multinet Up, 2007 yılında BiletBank markası adı altında Online Seyahat Acentesi olarak kurulan Akdeniz Pe-tur Turizm ile işbirliği yaparak MultiTravel Kurumsal Seyahat Yönetim Sistemi’ni hayata geçirdi. Multinet Up, kurumsal müşterilerinin tüm seyahat işlemlerini MultiTravel Kurumsal Seyahat Yönetim Sistemi ile dijital platform üzerinden gerçekleştirirken, seyahat giderleri kontrolünü kolaylaştırıyor.
Akıllı seyahat platformu MultiTravel, kurum çalışanları için onay yapısı ve kural motoru ile limitler ve kurallar belirlenebilmesine imkan tanıyan yenilikçi bir kurumsal seyahat platformu olarak öne çıkıyor. Şirket seyahat prosedürlerinin platformda tanımlı olması sayesinde kurum çalışanı, ne kadar zaman önce, hangi fiyat limitinde bilet satın alabileceğini biliyor. Böylece kurumsal müşteriler seyahat maliyetlerini kontrol edebiliyor ve uygun fiyatlarla seyahat ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geliyorlar.
Kurum çalışanlarının 7/24 online hizmet alabilecekleri tek kurumsal biletleme platformu olan MultiTravel, çalışanlara avantajlı fiyatlarla yurt içi ve yurt dışı uçak bileti seçeneklerini sunuyor. 
Yurt içi konaklama hizmetine sahip platform, Haziran ayında 300 binin üzerinde yurt içi ve yurt dışı otel portföyü ile en geniş otel ağına sahip dijital konaklama platformu haline gelecek.  Ayrıca uygun fiyatlı araç kiralama ve havalimanı otel transferi ağını da sunduğu hizmetlere dahil edecek.

Yorumlar (0)