banner565

banner472

banner458

banner457

2021 IAS’nin Atılım Yılı Olacak

Pandemi sürecini başarılı şekilde yöneten teknoloji firması IAS, 2020 yılını yüzde 50 büyüme ile kapattı. 2021 yılında hem globalde hem de Türkiye’de faaliyet alanlarını genişleteceklerini duyuran IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, “Hedefimiz yüzde 100 büyüme” diyor.

HABER 01.05.2021, 00:01 04.11.2021, 19:10
22782
2021 IAS’nin Atılım Yılı Olacak

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri üreten bir yazılım firması olarak kurulan IAS Holding, bugün caniasERP’nin yanı sıra IoT, big data, yapay zeka ve cloud çözümleri başta olmak üzere pek çok inovatif ürün ve hizmeti sunuyor. IAS Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Hakan Karabiber, IAS’ın sunduğu hizmetleri, çözümleri ve hedeflerini anlattı.

2021 yılı hedefleriniz neler?
Dünya çapında 1000’den fazla müşteri, 30 binden fazla kullanıcı ve 50’den fazla iş ortağıyla 31 ülkede 16 dilde hizmet veren IAS olarak, bu yıl faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde en az yüzde 100 büyüme hedefliyoruz. Endüstri 4.0 ile birlikte sık sık gündeme gelen IoT, makine öğrenmesi, big data gibi konulara yoğunlaştık. 2020’de Pandemi’ye rağmen özellikle IoT konusunda çok başarılı projelere imza attık. 2021’de bu projelerin kapsamını ve sayısını önemli oranda arttıracağız, çalışmalarımızın sonuçlarını almaya başlayacağımıza inanıyoruz. iasDB’yi geliştirirken ana hedeflerimizden biri yapay zeka, makine öğrenmesi, big data gibi alanlardaki çalışmalarımızda hareket özgürlüğüne sahip olmaktı. Bunun avantajını şimdiden kullanmaya başladık bile. İlerleyen dönemlerde bu alanlardaki projelerimizi de sık sık duyacaksınız. 2020’de firmamızın cirosunu yüzde 35 arttırdık, ekiplerimizi de yüzde 50 büyüttük. 2021’in yoğun, zorluklarla dolu ancak bir o kadar da başarılı bir yıl olacağını biliyoruz. Yeni yılda da ilerleyişimizi sürdürecek, operasyonlarımızın hacmini genişleteceğiz.

İnovatif ürünlerinizi ve hizmetlerinizi, büyük başarı yakaladığınız projelerinizi anlatır mısınız?
IAS, sektör bağımsız olarak teknolojik çözümler sunan bir firma. Üretim sanayisi ve hizmet alanında hemen her sektörden müşterimiz bulunuyor. 30 yılı aşkın tecrübemiz, müşterilerimizin geri bildirimleri ve talepleri doğrultusunda ürünlerimizi her zaman esnek, özelleştirilebilir, geliştirilebilir, kolay entegre edilebilir ve kullanıcı dostu olarak geliştiriyor, yenilemeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.

Müşterilerimizi ‘geleceğe hazırlamak’ için her zaman ileriye dönük projelere imza atıyoruz. Endüstri 4.0 vizyonuyla çıktığımız bu yolda, caniasERP, IoT, big data, cloud, AI, iasDB, canias IQ, web client, e-Devlet uygulaması entegrasyonları gibi pek çok ürünümüz, danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizle müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. IAS olarak yurt içinde ve yurt dışında hemen her sektörden, kendi alanının lideri büyük firmalara dijital dönüşüm yolculuğunda eşlik ediyor, birlikte çok önemli projelere imza atıyoruz. Müşterilerimize yalnızca ERP çözümümüzle değil, bütünsel olarak, Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına yanıt verecek esnek, proaktif, inovatif ürünlerimizle hizmet veriyoruz.

Müşterilerinize daha etkin hizmet verebilme adına nasıl bir strateji izliyorsunuz?
IAS olarak, bir firma ile işbirliği başlattığımızda firmanın tüm ihtiyaçlarına akılcı, inovatif, esnek ve pratik çözümler sunmayı, bunu da en uygun maliyetlerle gerçekleştirmeyi hedef edindik. canias4.0 Teknolojileri, her ölçekte ve her sektörden firmanın ihtiyaçlarına göre kolayca özelleştirilebilir. canias4.0 çatısı altında sunduğumuz 360 derece bütüncül çözümlerimizle müşterilerimizin Endüstri 4.0 yolculuklarında ihtiyaç duydukları tüm çözümleri sunuyoruz. Müşterilerimiz, canias4.0 teknolojileriyle tanıştıklarında planlama ve implementasyon sürecinde bünyemizdeki IAS Business Academy’de (IBA) eğitimlerini almaya başlıyor. Amacımız en etkili çözümü en hızlı şekilde üretip müşterilerimize sunabilmek. Mevcutta bulunan 12 ofisimiz ve tüm iş ortaklarımızla uluslararası iş prensiplerini takip ederek firmalara hizmet ediyoruz.

Yorumlar (0)