banner565

banner472

banner458

banner457

Sodexo’lu İşletmeler Kazanıyor 

Çalışanlarının yemek ihtiyacından şirket araçlarının akaryakıt harcamalarına, teşvik & ödüllendirmeden temsil ve ağırlama giderlerinin yönetimine kadar tüm giderlerin yönetimi için yaşam kalitesi hizmetlerinde dünya lideri Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri’ni tercih eden firmalar ve çalışanları birçok ayrıcalık kazanıyor. 

HABERLER 01.03.2019, 08:44 26.03.2019, 09:40
11472
Sodexo’lu İşletmeler Kazanıyor 

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı Eda Uluca Özcan; “Sodexo olarak çağımızın dijital dönüşümüne uyum sağlayarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.  En büyük önceliğimiz müşterilerimize ve çalışanlarına değer katacak, onların hayatını kolaylaştıracak, bizimle yaşadıkları deneyimlerini en mutlu seviyeye çıkaracak ve Sodexo’lu olmanın ayrıcalığını hissettirerek kazandıracak projeleri hayata geçirmek.  Önümüzdeki dönemde firmalara ‘Sodexo’lu İşletmeler Kazanıyor’ ile sesleneceğiz” dedi. KOBİ ve büyük ölçekteki firmalara sundukları hizmetlerle kazandıracak ve performanslarına katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydeden Özcan, “Bu firmaların çalışanları da sunduğumuz benzersiz yeniliklerle hem kazanacak hem de yaşam kalitesini artıracak” diye konuştu.

Sodexo’lu İşletmeler; %100 Vergi Avantajı Kazanıyor!
Çalışanlarının yemek ihtiyacını nakit olarak karşılamak yerine SODEXO Restaurant Pass Yemek Kartı ile karşılayan işletmeler %100 vergi avantajı elde ediyor, yemek maliyetlerinde büyük tasarruf sağlıyor.

Tek Fatura ile Kolaylık ve Verimlilik Kazanıyor!
Sodexo’lu işletmeler yemek giderleri için tek fatura alarak operasyonel iş yükünden kurtuluyor, zaman kazanıyor! Restaurant Pass Yemek Kartı ile fatura toplama, fiş biriktirme, masraf formu gibi işler ortadan kalkıyor, muhasebe yükü azalıyor ve verimlilik artıyor. Şirketlerin yemekhane ya da mutfak için, tesislerinde bir yer ayırma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Hız ve Zaman Kazanıyor!
Sodexo, çağrı merkezine gelen telefonları en geç 7 saniyede yanıtlıyor ve 2 dakikada çözüme kavuşturuyor. Sodexo’lu işletmeler hız ve zaman kazandırıyor.

Güvenilir Bir İş Ortağı Kazanıyor!
Sodexo, firmaların teşvik & ödüllendirme, akaryakıt ve temsil & ağırlama harcamalarını da etkin yönetecek çözümler sunarak firmaların maliyetlerini azaltarak tek tedarikçi ile çalışma kolaylığı sunuyor.

Sodexo’lu İşletmelerin Çalışanları; Seçme Özgürlüğü Kazanıyor!
Sodexo’lu çalışanlar, 81 ilde 45 binden fazla restoran, kafe ve büfede dilediği yemeği yiyor ve seçme özgürlüğü kazanıyor.

Misket ile Harcadıkça Ek Bakiye Kazanıyor!
Sodexo’lu çalışanlar, Misket Ödül programı ile harcadıkça anında %10 ek bakiye kazanıyor. Kartlarına yatırılan her 100 TL’yi 110 TL olarak harcıyor, kazanıyor. Çalışanlar, Misket’e dahil olarak bugüne kadar 1 milyon TL’den fazla Misket kazandı. Misket sayesinde yaklaşık 50.000 adet öğle yemeği bedavaya geldi.

Mobil Ödeme ile Hız ve Zaman Kazanıyor!
Sodexo’lu işletmelerin çalışanları kartları olmadan da güvenli, hızlı ve kolay mobil ödeme yapabiliyor. Kart taşımak zorunda kalmıyor.

Sodexo hakkında;
Dünyanın Fransız kökenli en büyük işvereni Sodexo, 460 bin çalışanı ile 72 ülkede, günde 100 milyon tüketiciye hizmet sunuyor. Firma dünyada 53, Türkiye’de ise 26 yıldır tüm paydaşlarına en iyi yaşam kalitesi deneyimini sunmak için çalışıyor. Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye, Çalışan Yan Hakları, Teşvik, Ödüllendirme ve Harcama Yönetimi alanlarında faaliyet gösteriyor. Çalışan yan hakları alanında Restaurant Pass yemek kart ve çekleri; Teşvik ve Ödüllendirme alanında Gift Pass hediye çekleri; Harcama Yönetimi alanında Business Pass yemek temsil ağırlama hizmeti ve Fuel Pass akaryakıt harcama yönetimi hizmeti ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Yorumlar (0)
banner557