banner565

banner472

Turkcell Dijital İş Servisleri ile büyük şirketlere ve KOBİ’lere; Dijital dönüşümde terzi işi çözümler

Turkcell, Pandemi sürecinde de işletmelere özel çalışmalarla onların yanında yer almaya devam ediyor. Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, “Kurumlarımızın uçtan uca dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik ettiğimiz Turkcell Dijital İş Servisleri ile her geçen gün değişen ihtiyaca özel terzi işi çözümler geliştirmeye ve bu çözümlerimizi tek noktadan kolayca sunmaya devam edeceğiz” diyor.

CEO 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 09:58
22902
Turkcell Dijital İş Servisleri ile büyük şirketlere ve KOBİ’lere; Dijital dönüşümde terzi işi çözümler

Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, “Turkcell olarak iki yıl önce kurduğumuz Dijital İş Servisleri şirketimiz ile büyük ölçekli şirketlerimizin yanı sıra ülkemizin lokomotifi konumundaki KOBİ’lerimize de ihtiyaç duydukları her türlü teknolojik desteği sağlıyoruz” açıklamasını yapıyor.
Ceyhun Özata, Pandemiyle birlikte önemi çok daha fazla anlaşılan dijital dönüşüm süreçlerinde, sahip oldukları bilgi birikimi ve tecrübeyle turizmden perakendeye, sağlıktan üretime, enerjiden finansa kadar birçok farklı sektörden şirkete özel çözümler geliştirdiklerini söylüyor: “Bu sayede de en temel iletişim ihtiyaçlarının yanı sıra geliştirdiğimiz çeşitli uygulamalarla da şirketlerin çalışma biçimlerini dijitalleştirerek daha verimli hale getiriyoruz.”
Ceyhun Özata, Turkcell’in Pandemi sürecinde işletmelere özel çalışmalarına ilişkin şu bilgileri veriyor: “KOBİ’lerimize bulut çözümlerimiz başta olmak üzere tüm mali süreçlerini yönetmelerine imkan sağladığımız e-Şirket platformumuzu, sabit numaralarına gelen çağrıları kaçırmamaları için Tek Ofis uygulamamızı, cihaz kiralama çözümlerimizi, Dijital İmza ve Dijital Arşiv ürünlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Turkcell Enerjim Servisi ile enerji tüketimlerini takip edip raporlamasını ve enerji altyapısının bakım süreçlerinin yönetimini üstleniyoruz. Bununla birlikte KOBİ’lerimiz veriden değer üretebilsin diye Turkcell SAS Analitik çözümümüzle onların yanında oluyor; verileri yurt dışına çıkmadan analizlerini gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. KOBİ’lerimizin teknolojik ürünlere erişimini kolaylaştırmak için finansman çözümleri de sunuyoruz. Cep telefonunun yanı sıra tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünleri satın almak isteyen şirketler Financell ile Dijital Dönüşüm Kredisi kullanarak ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyorlar.
Turkcell Dijital İş Servisleri ile Türkiye’nin en büyük şirketlerinin de aralarında olduğu 1600’e yakın kuruma uzaktan yönetilebilen bulut ve veri merkezi hizmeti sunuyoruz. Bununla birlikte KOBİ’lerimize güvenli ve sağlıklı iş hayatı için çözümler de geliştiriyoruz. Bu çözümlerimiz sayesinde işletme sahipleri iş yerlerine riskli giriş-çıkışları termal kamera ile takip edebiliyor; giren-çıkan ve içeride olan kişi sayısını yeni yönetmeliğe uygun olacak şekilde denetleyebiliyorlar. Ayrıca hava kalitesini sürekli ölçerek çalışanlara ideal sağlıklı ortam sunmak ve sosyal mesafe kontrolü ile salgın hastalıkların bulaşma riskini azaltmak da mümkün oluyor.
Kurumlarımızın uçtan uca dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik ettiğimiz Turkcell Dijital İş Servisleri ile her geçen gün değişen ihtiyaca özel terzi işi çözümler geliştirmeye ve bu çözümlerimizi tek noktadan kolayca sunmaya devam edeceğiz."

Yorumlar (0)